Gravminner

Gravminne i naturstein

Gravminne i naturstein

Sørlandsstein as fører gravmonumenter fra flere leverandører. Vår hovedsamarbeidspartner er Eidestein as lokalisert i Eide like utenfor Molde. Eidestein er et av Norges største steinfirmaer og har over 100 års erfaring i steinbransjen. I tillegg til våre katalogstein har vi derfor mulighet til å spesialbestille stein etter kundes ønske til svært konkurransedyktig pris. Alle monumenter leveres oss ferdig overflatebehandlet, men uten inskripsjoner. Dette gir deg som kunde, mulighet til å være med å utforme teksten i størrelse og plassering på steinen, for å garantere et resultat akkurat slik du ønsker.

Vår gravsteinskatalog er utarbeidet i samarbeid med Eidestein, og kan derfor finnes på www.eidestein.no, eller du kan stikke innom oss og hente den på Vigeland. Ønsker du den tilsendt i posten, ordner vi selvfølgelig også det.

For å sikre størst mulig utvalg for våre kunder benytter vi oss også av en direkteimportør i Oslo. Kom gjerne innom en av våre utstillinger for å se hva vi til enhver tid kan tilby.

Naturstein har blitt stadig mer populært brukt som gravminne. Kanskje har du en spesiell stein selv du gjerne vil bruke, eller ønsker å kjøpe en av oss. Vi hjelper deg gjerne med inskripsjon på deres stein, samt kan tilby kutting og tilpasning slik at den tilfredsstiller kirkegårdens krav og dine ønsker.

sira-stein

Kulestein fra Sira

Av naturstein har vi to lokale leverandører som håndplukker fine emner fra sine steinbrudd. På Sira henter vi flotte elve-stein som er pusset og slipt av naturen til myke runde former. Fra Høvåg får vi emner av mørk skiferstein som er blitt veldig populære de siste årene. Her vil aldri to stein være like på form og fargenyanse, så du er garantert et monument som er helt unikt.